Vi søker deg som ønsker å arbeide både med nybygg og bygningsvern

Kontoret vårt har mange spennende oppgaver innen bygningsvernsektoren, i tillegg til mange rene nybygg-oppgaver. Bli med oss å forme fremtiden og ta vare på byens viktigste bygninger!

Arkitektoppgaver innen bygningsvern innebærer ofte også nybygg i form av større eller mindre tilføyelser i historisk kontekst. Ofte vil disse bygningene stå i en sammenheng som setter store krav til formingsevne og evne til detaljering. Oppgavene krever derfor gode formgivingsegenskaper, materialforståelse og evne til å foredle detaljer.

Av aktuelle/pågående nybyggprosjekter nevner vi kulturhus/bibliotek/skole, bolig, sykehjem og kontorbygg.

Kontoret benytter ArchiCad til tegningsproduksjon og visualisering, samt Revit, Artlantis, Twinmotion, Maxwell, Photoshop, Indesign og andre Adobe programvarer. Det er en fordel om du behersker noen av disse og har gode generelle datakunnskaper.

Muntlig, skriftlige og visuelle formidlingsevner vil bli vektlagt.  Vi forutsetter at du behersker norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Søknad, CV, portfolio og referanser sendes til post@bbark.no så snart som mulig og senest innen 19.08.18.

Evt spørsmål rettes til daglig leder Nina Pettersen, 55 90 74 40. Se mer informasjon om b+b arkitekter as  på www. bbark.no